Arizona Coyotes hävisi yhdeksän ottelua putkeen

Toinen epäonnistunut matka on kirjassa, kun Arizona Coyotes palaa kotiin hävittyään Winnipeg Jetsille ja Minnesota Wildille peräkkäisissä peleissä. Se oli toinen kova tappio Coyotesille, joka kaatui 2-1 Winnipeg Jetsille. he ovat pudonneet viimeiset yhdeksän otteluaan ja ovat edelleen voittamattomina vuonna 2023. Arizona Coyotes teki paljon oikein, mutta hyökkäys ei ollut siellä, ja heidän aikansa loppui toisena peräkkäisenä yönä ennen kuin he pystyivät saamaan asiat päätökseen.

Tappio oli Arizonalle yhdeksäs peräkkäinen, kun taas Jets voitti kahdeksannen kerran viimeisissä yhdeksässä pelissä. Connor Hellebuyck torjui voitosta 20 kertaa. Clayton Keller oli Coyotesin ainoa maalintekijä. Karel Vejmelka, Arizonan netissä, teki 22 pysähdystä. Jets lähti nopeaan vauhtiin portista, mutta Coyotesin puolustus piti vahvana Vejmelkan tukemana, jonka piti olla terävä varhain.

Coyotes tasoitti pelin ensimmäisellä laukauksellaan toisessa erässä. Kello oli 8:58, kun Keller odotti Hellebuyckia ja laittoi kiekon kärsivällisesti avoimeen verkkoon, jolloin tilanne oli 1-1. Nick Schmaltz ja Jakob Chychrun, jotka pukeutuvat Arizona Coyotes Pelipaita Custom, ottivat auttajia. Ennen jakson päättymistä Jets iski takaisin ja teki lopulta pelin voittajan. Kun keskikehystä oli jäljellä 3:15, Wheeler sai Winnipegin takaisin etupuolelle 2-1 saatuaan yhteyden linjakavereihin Scheifeleen ja Cole Perfettiin.