Blues harkitsee kuinka paljon ostaa Keiro uudelleen

Blues harkitsee kuinka paljon ostaa Keiro uudelleen

laadukas valkoinen nhl-paita oleva Kyrou aloittaa uransa parhaan kauden, jonka aikana hän teki 75 pistettä (27 maalia ja 48 syöttöä) 74 pelissä ja voitti nopeimman luistelijakilpailun viime kauden All-Star-viikonloppuna.

Kyrou on aloittamassa kaksivuotisen 5,6 miljoonan dollarin siltasopimuksen viimeistä kautta ja vaatii varmasti palkankorotusta, mahdollisesti samankaltaista kuin kahdeksan vuoden 65 miljoonan dollarin sopimuksen jatko, jonka Blues myönsi joukkuetoverilleen Robert Thomasille aiemmin tänä kesänä.

Yksi asia, joka Bluesin on kuitenkin otettava huomioon päättäessään, kuinka pitkäksi ajaksi ja kuinka paljon St. Louis Blues Pelipaita 2022 käyttävän Kyroun uusi sopimus on otettava, ovat muut kauden 2022-23 jälkeen voimassa olevat sopimukset, nimittäin kapteeni Ryan O’Reilly. ja Vladimir Tarasenko, koska heistä molemmista tulee rajoittamattomia vapaita agentteja tulevan kauden jälkeen.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Blues harkitsee kuinka paljon ostaa Keiro uudelleen” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *