Boston Bruins toivoo Tyler Bertuzzin lisäksi tuo lisää energiaa

Boston Bruins sai kunnian tehdä sopimuksen Detroit Red Wingsin hyökkääjä Tyler Bertuzzin kanssa ennen NHL:n vaihtopäivän deadlinea. Tyler Bertuzzi on kaksivuotisen sopimuksensa loppusuoralla Detroit Red Wingsin kanssa ja hänestä tulee vapaa agentti tulevalla offseasonilla, mutta Detroit Red Wingsin on vielä maksettava hänelle 50 prosenttia 4,75 miljoonasta dollarista.

Tyler Bertuzzi missasi tällä kaudella suurimman osan Red Wingsin peleistä käsivamman takia, mutta hän teki silti 29 ottelussa neljä maalia ja 14 pistettä, kun hän viime kaudella terveenä ollessaan teki urallaan 30 maalia ja 62 pistettä 68 ottelussa. Tämä oli yksi syy siihen, miksi Boston Bruins päätti tehdä sopimuksen Tyler Bertuzzin kanssa, joka oli erittäin tyytyväinen päästessään Boston Bruins Pelipaita.

Pääasiallinen tämän sopimuksen alkua edistänyt tekijä oli kuitenkin Boston Bruinsin Nick Folignon ja Nick Folignon samanaikainen loukkaantuminen, erityisesti hyökkääjä Taylor Hall, joka jättää väliin vähintään 10 peliä, mikä asetti Boston Bruinsin erittäin passiiviseen asemaan. .

Tyler Bertuzzi on ollut hyvä, taitava pelaaja, ja Boston Bruins yrittää perustella valintaansa. Luuletko, että Tyler Bertuzzi on niin hyvä kuin Boston Bruins on toivonut? Tervetuloa keskustelemaan yhdessä. Lisäksi sivuillamme on kentällä valittavana samat Halvat NHL Pelipaidat (muokattavissa), tervetuloa ostamaan!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *