Brett Connolly allekirjoittaa sopimuksen Sveitsin kanssa

Brett Connolly allekirjoittaa sopimuksen Sveitsin kanssa

Sveitsiläinen HC Lugano ilmoitti, että joukkue allekirjoitti laitahyökkääjän Brett Connollyn, joka on nhl pelipaidat yhden vuoden kaudelle 2022-23.

Kuluneella kaudella Connollyn NHL-aikaa rajoitettiin osittain neljän pelin pelikiellon vuoksi, koska hän häiritsi Dallas Starsin hyökkääjän Tanner Keron toimintaa. Hänet ostettiin pukeutumaan sveitsiläiseen pelipaidaan tänä kesänä, ja yksi kausi oli jäljellä neljän vuoden, 3,5 miljoonan dollarin keskimääräisen vuosittaisen sopimuksen jälkeen, joka allekirjoitettiin ennen kautta 2019–2020.Calgary Flames Pelipaita Lasten

Hänestä tulee vahva hyökkäysvahvistus Luganolle, joka myös vahvisti maalivahtiaan tuomalla entisen Edmonton Oilersin maalivahti Mikko Koskisen takaisin Eurooppaan. Joukkue pyrkii selviytymään kansallisen liigan puolivälieristä ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän hävisi mestaruussarjan vuonna 2018.

Yllä oleva on raportti aiheesta ”Brett Connolly allekirjoittaa sopimuksen Sveitsin kanssa” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *