Jason Robertson tekee kaksi maalia auttaakseen Dallas Starsia voittamaan Florida Panthersin

Dallas Stars Pelipaita pukeutunut Jason Robertson teki kaksi maalia ja Jake Oettinger torjui 27 kertaa, kun Dallas Stars voitti Florida Panthersin 5-1 sunnuntaina. Myös puolustajat Nils Lundkvist, Esa Lindell ja Miro Heiskanen tekivät maalin Starsille, joka nappasi maalin. kahden pelin tappioputki, joka vastasi kauden pisintä. Dallas saavutti kauden puolivälin johtaen Central-divisioonaa yhdellä pisteellä Winnipeg Jetsiin, jolla on yksi peli käsissä.

Carter Verhaeghe teki maalin ja Spencer Knight pysäytti 29 laukausta Panthersille, joka oli voittanut kaksi putkeen vastaamaan kauden pisintä voittoputkiaan. Florida, viime kauden Presidents’ Trophy -voittaja, on kuuden pisteen päässä itäisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta sen puolivälissä. Robertson nappasi irtonaisen kiekon yksin hyökkäysalueelta ja teki maalin rannelaukauksesta ottelun alussa. kolmas erä, 23 sekuntia Panthersin kolmannen epäonnistuneen voimapelin jälkeen.

Halvat NHL Pelipaidat pukeutunut Lundkvist johti Dallasin 2-0-johtoon toisen jakson puolivälissä, kun kolme sekuntia oli jäljellä voittomaalin kertaheitolla, joka voitti Knightin mailan puolelta. hänen kauden 19. maalinsa, joka veti Floridan eroon 2-1, mutta Lindell sprintti aukon läpi ja otti sokean peräkäden syötön Jamie Benniltä oikeaa laudat pitkin ja palautti Dallasin kahden maalin johdon alle minuuttia myöhemmin.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *