Los Angeles Kings voitti Buffalo Sabresin 5-2

Los Angeles Kings Pelipaita 2023 pukeutunut Adrian Kempe teki maalin kolmannessa peräkkäisessä pelissä, Viktor Arvidsson teki maalin ja kaksi syöttöä, ja Los Angeles Kings voitti Buffalo Sabresin maanantai-iltana 5-2. Myös Sean Walker ja Matt Roy tekivät maalin auttamaan Kingsiä. saavat toisen voittonsa peräkkäin All-Star-tauon ja heippaviikon jälkeen. Phillip Danault antoi kolme maalisyöttöä ja Pheonix Copley torjui 27 kertaa.

Dylan Cozens ja Peyton Krebs tekivät maalin, ja Craig Anderson salli viisi maalia 28 laukauksella Sabresille, jotka ovat pudonneet neljä ottelua peräkkäin viiden ottelun voittosarjan jälkeen. Kings teki neljä maalia toisella jaksolla ja käänsi taulukoita sallittuaan kuusi. maalia Buffalossa 13. joulukuuta hävinneen 6-0-tappion kolmannessa erässä. Kempe jatkoi neljän maalinsa purkauksensa jälkeen Pittsburghia vastaan lauantaina tekemällä oikosulkuja keskijakson 9:20 avatakseen pisteytyksen. Se oli hänen seitsemäs maali kolmessa pelissä.

Halvat NHL Pelipaidat pukeutunut Kaliyev osui iskuon voimapeliin 7:25 ja johti 2-0-johtoon. Walker ja Roy tekivät jakson lopussa maalin 33 sekunnin erolla ja tekivät 4-0 46 sekuntia jäljellä. ja laittoi pelin tehokkaasti ulottumattomiin. Arvidsson löi kiekkoa sen jälkeen, kun se sai oudon pomppimisen ja päätyi Andersonin jalkoihin 5:14 kolmanteen. Cozens hajotti Copleyn tarjouksen toisesta suorasta shutoutista 9:44 jäljellä, ja Krebs lisäsi tehomaalin lähes 5 minuuttia myöhemmin.