Mat Barzal jättää ottelun väliin loukkaantumisen vuoksi New York Islandersin pahimpaan aikaan

Loukkaantumisvika puree edelleen New York Islandersin pukuhuonetta. Koska hyökkääjät Josh Bailey ja Jean-Gabriel Pageau kärsivät jo ylävartalon vammoista, Islanders ilmoitti maanantaina, että New York Islanders Pelipaita pukeutunut keskus Mathew Barzal on poissa toistaiseksi alavartalovamman vuoksi. Tämä on tuhoisa isku pudotuspeleihin. takaa-ajoa.

New York hävisi pahasti ilman halpapaitaa käyttävää Barzalia, ja nyt on ehkä löydettävä tapa pysyä kilpailussa ilman häntä pitkään. Toistaiseksi ei tietenkään välttämättä tarkoita, että Barzal olisi poissa pitkällä aikavälillä, mutta sitä käytetään yleensä terminologiaan, kun pelaaja on suljettu pois, mutta häntä arvioidaan edelleen mahdollisen leikkauksen varalta. Toivottavasti tässä tapauksessa sitä ei vaadita, ja Islanders saa tasaisen luistimen takaisin kokoonpanoon ennen pitkää. Jos ei, heidän rikoksensa tulee saamaan merkittävän iskun.

Onneksi Islanders lisäsi juuri Bo Horvatin, jolle todennäköisesti annetaan vielä enemmän vastuuta kuin hänellä jo on. Halvat NHL Pelipaidat pukeutunut Horvat on pelannut Islandersissa toistaiseksi keskimäärin yli 21 minuuttia yössä, ja hänellä on kolme maalia ja neljä pistettä seitsemässä pelissä Vancouver Canucksista siirtymisen jälkeen. Jos Barzal missaa paljon aikaa, hänen on jatkettava erinomaista kauttaan auttaakseen New Yorkia pääsemään pudotuspeleihin.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *