Nazem Kadrin liittyminen Calgary Flamesiin on hyvä uutinen J.T.

Nazem Kadrin liittyminen Calgary Flamesiin on hyvä uutinen J.T.

Nazem Kadri on Calgary Flames Pelipaita Lasten ja allekirjoitettu Calgary Flamesin kanssa, ja hänen sopimuksensa heijastusvaikutukset ulottuvat koko liigaan. Ehkä se vaikuttaa Vancouver Canucksin tähtiin J.T. Millerin uusi sopimus.

Nazem Kadrin uusi seitsemän vuoden, 49 miljoonan dollarin sopimus Calgary Flamesin kanssa vaikuttaa ensi vuoden vastaavien vapaiden agenttien markkina-arvoon. Tämä on varmasti hyvä uutinen J.T. Miller vakuuttaa, että 29-vuotias Vancouver Canucksin keskus saa suuren korotuksen nykyiseen 5,25 miljoonan dollarin palkkakattoon verrattuna.

Dhaliwal huomautti, että 31-vuotias Kadri sai 7 miljoonaa dollaria kaudessa, ja epäili Milleriä, kuka kiva jersey hyökkääjään Mika Zibanejadiin, joka ansaitsee keskimäärin 8,5 miljoonan dollarin vuosittaisen arvon kahdeksan vuoden sopimuksella. Dhaliwal ehdotti, että Miller voisi päätyä ”korkeampaan stratosfääriin”, jos hänellä on toinen 99 pisteen suorituskyky.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Nazem Kadrin liittyminen Calgary Flamesiin on hyvä uutinen J.T.” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *