Philadelphia Flyers voitti San Jose Sharksin 4-3

Philadelphia Flyers Pelipaita pukeutunut Tony DeAngelo teki maalin jatkoajalle 1:10 ja viimeisteli Philadelphia-rallin kahdella maalilla kolmannella erällä, kun Flyers voitti San Jose Sharksin 4-3. Flyers tasoitti pelin 2:05. säätö maalivahti vetämisen jälkeen. Travis Konecnyn laukaus lensi joukkuetoverinsa Scott Laughtonista verkkoon.

Philadelphia voitti sen, kun Ivan Provorov asetti DeAngelon siirtymävaiheessa maaliin. Konecny ja Owen Tippett tekivät myös maalin Flyersille ensimmäisessä kolmen ottelun Kalifornian swingissä. Samuel Ersson torjui 25 kertaa ansaitakseen ensimmäisen voittonsa uransa toisessa startissa. Tomas Hertl teki kahdesti maalin San Joselle, ja Erik Karlssonilla oli kaksi syöttöä tullakseen nopeimmaksi puolustajaksi 50 pisteeseen yli 30 vuoteen. Myös Kevin Labanc teki maalin.

jääkiekko pelipaidat pukeutunut Karlsson auttoi ensimmäisessä maalissa Hertlin ja Labancin tavoitteessa pidentää pisteputkensa 11 otteluun ja antaa hänelle 50 pistettä San Josen kauden 37. ottelussa – nopein puolustajalle sen jälkeen, kun Al MacInnis teki sen 35. pelejä Calgaryssa vuosina 1990-1991. Kaapo Kahkonen torjui 22 kertaa ja on voittamaton neljällä viimeisellä aloituksellaan Montrealin sulkemisen jälkeen 29. marraskuuta.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *