San Jose Sharks ohitti Tampa Bayn lukemin 4-3

San Jose Sharks Pelipaita 2023 pukeutunut Timo Meier teki pelin toisen maalinsa ja 30. tällä kaudella jatkoajalle 2:19, ja San Jose Sharks selviytyi kahden maalin alijäämästä ja voitti Tampa Bay Lightningin 4-3 tiistai-iltana. tappio katkaisi Tampa Bayn 12 ottelun kotivoittosarjan, mikä on franchisingennätys. Lightning putosi 20-1-0 johtaessaan ensimmäisen erän jälkeen ja 20-5-1 kotona kokonaisuutena.

Sharks kontrolloi peliä suurimman osan kolmi-kolme-istunnosta, ja Karlsson auttoi vieraita saamaan toisen peräkkäisen voittonsa liukkaalla diagonaalisella syötöllä, jonka Meier iski helposti tilanteessa 2:19. Meier viimeisteli kaksi maalia ja syöttöpisteen, kun taas Karlsson teki lovin. maali ja kaksi avustajaa. Jonah Gadjovich nappasi San Josen, joka voitti vain toisen kerran viimeisen 10 ottelun aikana (2-7-1) Lightningia vastaan.

Halvat NHL Pelipaidat pukeutuneella Tomas Hertlillä oli pari syöttöä, ja Sharksin maalivahti Kaapo Kahkonen pysäytti 34 laukausta, kun hänen seuransa siirtyi 3-6 jatkoajalle päättyneissä peleissä tällä kaudella.Brayden Point teki kaksi maalin Tampa Bayn kolmen maalin ensimmäisessä erässä, ja Ross Colton myös laskeutuivat. Nikita Kutšerov antoi kaksi maalisyöttöä ja Brian Elliott torjui 18 kertaa. Lightning hävisi ensimmäisen kerran kuudesta jatkoajapäätöksestä.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *