Boozer Hat Trick johtaa Canucks Past Lightning ja tulee NHL: n johtava maalintekijä

Brock Boeserilla oli tiistai-iltana ikimuistoinen ilta Vancouver Canucks Pelipaita, kun hän teki kolme maalia ja johti joukkueensa 4-1-voittoon Tampa Bay Lightningista. Kyseessä oli Boeserin kauden toinen hattutemppu, joka sitoo hänet Toronton Auston Matthewsin kanssa National Hockey Leaguen (NHL) pistepörssin johtoon 21 maalilla.

Boeser avasi maalihanat toisessa erässä, kun hän laukoi maalin ohi Lightningin maalivahdin Andrei Vasilevskin. Sen jälkeen hän lisäsi kaksi maalia kolmannessa erässä, mukaan lukien tyhjään maaliin, joka sinetöi voiton.

Lightningin hallitsemassa pelissä Boeserin esitys oli valopilkku. Tampa Bay ampui Canucksia 29-18, mutta Thatcher Demko torjui 28 kertaa ja piti joukkueensa pelissä mukana.

Lightning siirtyi johtoon Custom NHL Pelipaidat Brayden Pointin maalilla, mutta Andrei Kuzmenko tasoitti pelin ensimmäisen erän lopulla. Quinn Hughes oli Canucksin kolmella syöttöpisteellä ja J.T. Millerillä oli kaksi syöttöpistettä. Voiton myötä Canucks on nyt 19-9-1, kun taas Lightning on 13-12-5.