Historiallinen hetki! Vegas Golden Knights voitti ensimmäisen Stanley Cupin mestaruuden

Las Vegasissa vietettiin pitkää unetonta yötä, kun joukkue juhlisti historiansa ensimmäistä Stanley Cupia, kun Vegas Golden Knights voitti Florida Panthersin 9-3 ja voitti Stanley Cup -finaalien viidennen ottelun, mikä antoi Golden Knightsille neljän pisteen etumatkan Stanley Cup -finaaleissa.

Ottelu alkoi Golden Knightsin avatessa maalitilinsä 12 minuutin kuluttua ensimmäisestä erästä. Vegas Golden Knights Pelipaita pelanneen maalivahti Adin Hillin pysäytettyä Floridan sentteri Aleksander Barkovin maalinteon, Stone teki maalin, ja Vegas teki maalin uudestaan vajaat kaksi minuuttia myöhemmin. Toisessa erässä Las Vegas teki neljä maalia alle kymmenessä minuutissa, mukaan lukien Stonen voittomaalin, rakentaen ylitsepääsemättömän johdon. Panthersin paras maalintekijä Matthew Tkachuk loukkaantui neljännessä erässä ja peli näytti hyvin passiiviselta.

Golden Knights on toisen kerran kuuteen vuoteen Stanley Cupin finaalissa. Tänä vuonna vastaan asettui Panthers, jonka seura ratkaisi viidessä ottelussa. Vegas on NHL:n toiseksi nuorin joukkue ja tämä on kuudes vuosi nhl pelipaidat. Vegasilla on Stanley Cupin pudotuspeleissä 16-6. Se voitti Winnipeg Jetsin viidessä ottelussa ensimmäisellä kierroksella, Edmonton Oilersin kuudessa ottelussa toisella kierroksella, Dallas Starsin kuudessa ottelussa läntisen konferenssin finaaleissa ja sen jälkeen Panthersin viidessä ottelussa voittaakseen ensimmäisen Stanley Cupinsa.