John Tavaresilla on kaksi syöttöä tuhannessa NHL-ottelussaan

Morgan Riellyn kauden ensimmäinen maali nousi Toronton voittoon Maple Leafsin 5-1-voitossa Washington Capitalsia vastaan. Michael Bunting teki maalin ja syötteen, William Nylander, Pierre Engvall ja Zach Aston-Reese. loput hyökkäyksestä Torontolle (31-12-8). Toronto Maple Leafs Pelipaita pukeutunut Ilja Samsonov torjui 23 kertaa kuudennessa peräkkäisessä lähdössä – ja seitsemännen peräkkäisen esiintymisensä aikana.

Leafsin kapteeni John Tavares, joka pelasi NHL-uransa 1 000. runkosarjapelin, sai joukkue kunnian seremonialla. Tavares merkitsi virstanpylväspeliään kahdella syöttöpisteellä, kun Leafs voitti Washington Capitalsin 5-1 ja helpotus. Riellyn kasvoilla ei olisi voinut olla selvempää, kun hän teki kauden ensimmäisen maalinsa toisella jaksolla.

nhl pelipaidat pukeutunut Backstrom vei Capitalsin 1-0-johtoon ensimmäisen erän kohdalla 17:17, kun hän vastaanotti Marcus Johanssonin syötteen laitoja pitkin, luisteli oikeaan avauspisteeseen ja ampui hansikkaiden puolelta voimaa. pelata maalia. Se oli Backstromille kauden ensimmäinen maali hänen yhdeksännessä ottelussaan sen jälkeen, kun hän oli jättänyt väliin 42 peliä lonkan pinnoitusleikkauksen vuoksi.