Jordan Binningtonin säästää johtaa Bruins avain voittaa Hurricanes

Jordan Binningtonin 29 loistavaa torjuntaa auttoivat St. Louis Bruinsia voittamaan Carolina Hurricanesin 2-1 rangaistuspotkukilpailussa.

Bruinsin vt. valmentaja Drew Banister kehui St. Louis Blues Pelipaita esiintynyttä Jordan Binningtonia pelisuorituksestaan ja kuvaili häntä joukkueen katalysaattoriksi: “Jordan Binningtonin loistavat torjunnat pitivät pelin tiiviinä ja antoivat joukkueelleen mahdollisuuden luoda mahdollisuuksia. Bruins onnistui saamaan arvokkaat lisäpisteet vahvaa Carolina Hurricanes -joukkuetta vastaan.

Avain Bruinsin voittoputkeen oli myös pelaaja Nathan Walkerin tekemät maalit. Hän teki ottelussa maalin, jolla hän pohjusti joukkueensa johtoaseman. Ja rangaistuslaukauskilpailussa myös Jack Nebers ja Brayden Shen onnistuivat tekemään maalit varmistaen joukkueelle voiton.

Brayden Shen kertoi, että joukkue oli keskustellut siitä, miten tärkeää on löytää keinoja voittaa vaikeissa peleissä. Voitto kohotti moraalia joukkueen pukuhuoneessa ja sai heidät ymmärtämään, että he kohtaavat samanlaisia haasteita seuraavan kuukauden aikana ja koko kauden ajan.

Ottelun ensimmäisessä erässä Nathan Walker ratkaisi ottelun 11 minuutin ja 04 sekunnin kohdalla ja vei joukkueensa johtoon kiihdyttämällä läpiajoon ja laukomalla onnistuneesti maaliin. Carolina Hurricanesin Teuvo Teravainen kuitenkin tasoitti pelin 1-1:een tarkalla rannelaukauksella.Vaikka Carolina Hurricanesilla oli ottelussa tilaisuuksia tehdä lisää maaleja, se ei pystynyt hyödyntämään tilaisuuksiaan.

Reverse Retro Pelipaita pelannut Jordan Binnington torjui ottelun toisessa erässä 13 tärkeää torjuntaa suojellakseen joukkueensa voittomarginaalia. Hän sanoi, että oli hauskaa pysyä hyvässä kunnossa ja kehui myös joukkuetovereitaan loistavasta pelistä puolustuspäässä ja vaarallisten kiekkojen raivaamisesta pois jäältä. Ottelu oli kovaa taistelua, mutta Bruins onnistui voittamaan vahvan vastustajan, mikä oli erittäin tärkeä voitto joukkueelle.