Roope Hintz, Wyatt Johnston ja Evgenii Dadonov pelasivat hyvin, kun Dallas Stars voitti Los Angeles Kingsin 5-1

Dallas Stars voitti viikon ottelussa Los Angeles Kingsin 5-1. Roope Hintz, Wyatt Johnston ja Evgenii Dadonov saalistivat kukin maalin ja syöttöpisteen Dallas Stars Pelipaita. Jason Dickinsonilla oli kaksi syöttöpistettä, ja Jake Oettinger oli erinomainen viimeistellen 31 torjuntaa.

Dallas Stars on viidessä viimeisessä ottelussaan voittanut 4-1. Los Angeles Kingsillä on vain yksi voitto, viisi tappiota ja neljä tasapeliä viimeisestä 10 ottelusta. Nykyisestä epäsuotuisasta tilanteesta huolimatta Los Angelesin pelaaja Trevor Lewis sanoi, että he jatkavat taistelua ja selviävät siitä.

Ottelussa Dallas Starsin uusi ykkösketjun yhdistelmä Roope Hintz, Robertson ja Wyatt Johnston avasi maalihanat ensimmäisen erän ajassa 9.20. Roope Hintz teki maalin Robertsonin syötöstä rannelaukauksella oikealta aloitussyötöstä.Wyatt Johnston sanoi Roope Hintzista, että hänen kanssaan on hauskaa pelata ja että hän on hyvin erityinen pelaaja.

Evgenii Dadonov vuonna Halvat NHL Pelipaidat lisäsi johtoa ensimmäisen erän ajassa 15.21, kun hänen syöttönsä osui Los Angeles Kingsin puolustajan Vladislav Gavrikovin luistimeen ja johti maaliin.

Vaikka Los Angeles Kings sai Drew Doughtyn maalin ajassa 1:31 toisessa erässä kaventaakseen 2-1:een, Los Angelesin valmentaja Todd McLellan sanoi joukkueensa pelanneen hyvin toisessa erässä, jossa pelaajat työskentelivät hyvin yhdessä ja nopeudellaan painostivat vastustajaa.

Lopulta Dallas Stars lähti 5-1-voittoon. Peli osoitti, että hyvällä aloituksella ja viimeistelyllä joukkue pystyi selviytymään peräkkäisten otteluiden ja pitkien matkojen vaikeuksista. Dallas Stars on tehnyt tällä kaudella NHL:n ennätykselliset 64 maalia kolmannessa erässä, ja se on taitava häiritsemään vastustajiaan otteluiden loppupuolella. Los Angeles Kingsin tämänhetkisistä vaikeuksista huolimatta se uskoo selviävänsä notkahduksesta ja nousevansa vahvempana esiin