Pierre-Luc Dubois loistaa kaksi maalia LA Kings "blowout voittaa Columbus Blue Jackets

Pierre-Luc Dubois loistaa kaksi maalia LA Kings “blowout voittaa Columbus Blue Jackets

Los Angeles Kings teki tällä viikolla neljä voittoa peräkkäin riemukkaalla 5-1-voitolla Columbus Blue Jacketsista.  Los Angeles Kings Pelipaita pukeutunut Pierre-Luc Dubois oli ottelun ylivoimainen pelaaja, joka iski kaksi maalia ja oli epäilemättä suurin tekijä voitossa.

Vain 18 minuutin pelin jälkeen Quinton Byfield vei Kingsin jo varhaisessa vaiheessa johtoon loistavalla yksinpelillä, kun hän murtautui keskikentän läpi ja teki maalin rystylaukauksella. Maali sytytti yleisön innostuksen ja antoi pohjan Kingsin muulle hyökkäyspelille.

Toiseen erään tultaessa Pierre-Luc Dubois alkoi ottaa peliä haltuunsa. Hän sai pitkän syötön joukkuetoveriltaan Brandt Clarkelta ja löysi hyvän tilaisuuden päätylaudan läheisyydestä laittaa kiekon tyhjään maaliin ajassa 1.27. Heti perään Pierre-Luc Dubois nousi jälleen isoon rooliin monen osuman ottelussa räjäyttämällä laukauksen vasemmasta ympyrästä ja tekemällä tilanteeksi 3-0.

Vaikka Blue Jacketsin Adam Boqvist veti kolmannen erän alussa yhden tasoituksen, Kingsin hyökkäys ei antanut periksi. Quinton Byfield Halvat NHL Pelipaidat lisäsi toisen erän lopulla solmuun loppulukemat 5-1.

Tämän ottelun jälkeen Los Angeles Kings paransi kauden ennätystään 28-16-10:een jatkoaikatappioihin ja vankisti näin paikkaansa läntisen konferenssin voimahahmojen joukossa. Columbus Blue Jackets puolestaan kärsi kolmannen perättäisen tappionsa ja jatkaa kamppailua sarjataulukossa.

Kingsille tämä voitto oli paitsi normaali runkosarjan voitto, myös piristysruiske joukkueen moraalille ja itseluottamukselle. Sen jälkeen kun Jim Hiller otti valmennusvastuun, joukkue on osoittanut korkeampaa tasoa niin hyökkäys- kuin puolustuspelissäkin. Etenkin erikoisjoukkueissa Kingsin esitys sekä lisäpiste- että lisäpistepotkuissa oli huomionarvoinen, mikä oli avain suureen voittoon.

Tulevaisuutta ajatellen Los Angeles Kings jatkaa taistelua läntisessä konferenssissa ja taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Columbus Blue Jacketsin puolestaan on sopeuduttava nopeasti ja yritettävä kääntää ottelunsa kulkua tulevissa peleissä.