Philadelphia Flyers teki Hayden Hodgsonin kaksivuotisen sopimuksen

Philadelphia Flyers teki Hayden Hodgsonin kaksivuotisen sopimuksen

NHL-kauden 2022–23 harjoitusleirin lähestyessä Philadelphia Flyers on allekirjoittanut viimeisen jäljellä olevan rajoitetun vapaan agenttinsa solmimalla kaksivuotisen sopimuksen Hayden Hodgsonin kanssa, joka antaa hänelle Philadelphia Flyers Pelipaita Custom.

Halpapaidan Hayden Hodgsonilla on nyt sopimus, joka laskee 800 000 NHL:n korkeimman tason palkkakattoon, mutta on kaksisuuntainen sopimus, joka mahdollistaa hyökkääjän lähettämisen Lehigh Valley Phantomsiin amerikkalaiseen. Jääkiekkoliiga.

Hodgson pelasi kuusi peliä Flyersissä viime kaudella osana kuuden alimman kokeilun pyörivää ovea, teki maalin ja jakoi kaksi syöttöä rajoitetussa toiminnassa – 13:12 jääaikaa.halvat philadelphia flyers paidat

Hodgson liittyy pariin Flyersin kokoonpanoon jo lyötyyn raskaansarjan kokoonpanoon, kun vapaa agentti hankkii Nic Deslauriersin ja toinen rajoitettu vapaa agentti säilytti Zack MacEwenin – vaikka nämä kaksi pääsevät enemmän tai vähemmän avausillan listaan, kun taas Hodgson kilpailee jäämisestä. suuren seuran kanssa mitä todennäköisimmin.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Philadelphia Flyers teki Hayden Hodgsonin kaksivuotisen sopimuksen” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *